Årskonferansen 2013!

1.Fasade-rica-ishavshotel-web_Width_7331.jpg

Norsk Antropologisk forening og Universitetet i Tromø har gleden av å invitere deg til årskonferansen 2013! Konferansen arrangeres helgen 3 - 5 mai på Rica Ishavshotell i Tromsø.
Du finner mer info på konferansens egen nettside www.uit.no/naf2013.


Påmelding nå åpnet

Egen knapp for påmelding i høyre meny på konferansens nettsider. Som medlem av Norsk Antropologisk Forening får du en gunstig pris. Studenter får ytterligere rabattert pris. Har du enda ikke meldt deg inn i NAF for 2013, gjør det ved å betale faktura du har mottatt fra universitetsforlaget, eller via www.antropologi.org.
Det er nå også mulig å melde inn arbeidsgrupper. (Se egen fane for arbeidsgrupper.) Frist påmelding av arbeidsgrupper: søndag 24. februar. Frist for påmelding til etablert arbeidsgrupper: fredag 12 april.

Tema

Tema for årets konferanse er representasjoner og det blir forelesninger av blant annet Fay Ginsburg og Ottar Brox! Flere forelesere vil bli annonsert fortløpende.
"Temaet for NAF konferansen i 2013 er representasjon. Et sentralt anliggende i antropologen, som innbefatter både hvordan grupper, ideer, natur og samfunn forstås og representeres, og hvordan slike representasjoner og forståelser får betydning for symbolsk, definitorisk og politisk makt. I globaliseringens tidsalder, hevder mange at vi ikke lengre studerer avgrensede enheter men lokale forhold som står i en form for relasjon til det globale. Betyr dette av vi som antropologer i mindre grad enn tidligere studerer noe fremmed, og at det grunnleggende spørsmålet om hvordan det fremmede forstås og representeres antropologisk ikke er like relevant som før? Representasjon er et tema som kan favne hele fagmiljøet. Vi tenker oss også at temaet kan knyttes til de to satsingsområdene som er definert for forskningsutvikling i norsk sosialantropologi; «globale ulikheter» og «menneske, natur, omgivelser»."
For utfyllende info om tema, påmelding av/til arbeidsgrupper og annet, se konferansen nettsider. Oppdateringer på konferansen vil også annonseres på NAFs nettsider, så følg med! Ta kontakt med NAF eller arrangementskomiteen ved ytterligere spørsmål.

Arrangementskomiteen og NAF ønsker deg hjertelig velkommen!